Vragen over uw studie of opleiding? Bel ons op (071) 514 7335. Wij houden telefonisch spreekuur op ma - za 9u00-10u00.

Reviews KMR

Home / Cursussen / Reviews KMR
Desley van Dorp - Vastgoedadviseur
Financiën & Fiscaliteiten
"Prettig geholpen met Financiën & Fiscaliteiten en als ik nog aanvullende vragen had buiten de lessen was dit geen enkel bezwaar. Na twee pogingen mijn examen met een prachtig cijfer mogen halen. Aanrader als je behoefte hebt aan een privé behandeling om tot resultaten te komen."
- 1 week geleden
Anna Groot
Examentraining Financiën en Fiscaliteiten
10
"Bij dhr. Bierens de Haan lessen gevolgd van financiën en fiscaliteiten. Het waren hele duidelijke lessen met goede voorbeelden waardoor ik goed voorbereid was voor het examen! Zeker een aanrader."
- 2 maanden geleden

Dankje voor het aardige commentaar en welverdiend dat de toets nu gelukt is. Het is altijd een heel werk maar de aanhouder wint!
Ramon Altenburg Collin - Makelaar
Examentraining Financiën en Fiscaliteiten
10
"Met enthousiasme kan ik aangeven dat de examentraining Financiën en Fiscaliteiten mij veel inzichten hebben gegeven. Door de persoonlijke aanpak en uitleg heb ik veel meer inzicht gekregen in deze materie. Ik kan deze examentraining iedereen aanraden."
- 2 maanden geleden

Dank voor het aardige commentaar
Regina Blom
Examentraining Bouwkunde-B (Tekening en Bestek)
9
"Voor de laatste en lastige module Bouwkunde B, de nodige ondersteuning gezocht bij dhr W. Bierens de Haan en geen spijt van gehad! Met de nodige rust, kennis en humor weet hij precies daar de punten op de I te zetten waar het commerciële SVM Nivo jou tijdens het examen wilt laten struikelen. Hele goede voorbereiding op het examen dus. Na de 5e les (4 lessen van 2u, de 5e les kreeg ik er spontaan bij), direct examen gedaan en geslaagd! De privé lessen werden bij dhr. Bierens de Haan thuis gegeven in Leiden, waar je je waant in de Leidse studentensferen."
- 6 maanden geleden

Dankje voor het aardige commentaar en nogmaals gefeliciteerd met het slagen. We hebben het goed gedaan.
Raymond de Waard - Assistent Makelaar
Module Praktijkleer Wonen (Specialisatie Wonen)
10
"Dit is het derde vak die ik volg via deze leraar. Bouwkunde B en Financiën en Fiscaliteiten met behulp van deze leraar in 1x gehaald. Ook bij deze cursus goede hulp gehad en ik ga daarom met alle vertrouwen het examen in!"
- 7 maanden geleden

Dankje voor het aardige commentaar en succes bij de toets binnenkort!
Ben de Groote
Examentraining Bouwkunde-B (Tekening en Bestek)
10
"Mr. Bierens de Haan is een echte repetitor. Anekdotes, ezelsbruggetjes en extra oefenvragen worden met groot enthousiasme ingezet om te zorgen dat je slaagt. Hierdoor was de voorbereiding op orde en is het examen Bouwkunde B in 1 keer gehaald."
- 9 maanden geleden

Dank voor deze reactie en nog gefeliciteerd met Bouwkunde Tekeningen!
Jeroen Bockstart - Makelaar
Examentraining Bouwkunde-B (Tekening en Bestek)
10
"Super duidelijk uitgelegd, stap voor stap. Goede aandachtspunten gekregen welke ik niet in de gewone lessen kreeg, hierdoor alles een stuk eenvoudiger geworden voor mij. Middels deze lessen heb ik mijn examen in een keer gehaald. Bedankt voor de lessen en misschien tot een volgende."
- 2 jaar geleden

Dank voor het aardige commentaar en nog eens gefeliciteerd met de mooie uitslag voor Bouwkunde-B!
Jos Bouma - makelaar in opleiding
Opleiding Makelaar - Basistheorie (K-RMT) te Leiden
10
"Om mijn diploma Basistheorie Makelaar te halen heb ik mij bij KMR in Leiden ingeschreven. Het zijn prima lessen, goede begeleiding door de docent. De lessen zijn duidelijk op het SVMNIVO examen afgestemd. Zeker de moeite waard!"
- 2 jaar geleden

Dank voor het aardige commentaar, dat horen wij uiteraard graag. KMR heeft inderdaad goede lessen voor de opleiding makelaar. Veel succes bij de komende examens gewenst.
Erik Klein Ganseij - Docent
Examentraining Bouwkunde-B (Tekening en Bestek)
9
"Leuke dagen en individuele lessen gehad in Leiden en hierna geslaagd voor het examen Bouwkunde B. Helder, praktische uitleg en interactie over eerdere examens en te verwachten vragen. Prima tevreden."
- 2 jaar geleden

Dank voor het commentaar en nog eens gefeliciteerd met de mooie uitslag.
Rob Van Dort - Directeur / Makelaar exclusief wonen
Examentraining Bouwkunde-B (Tekening en Bestek)
10
"Vroeger wilde ik al makelaar worden. Op mijn 25ste ben ik echter uit de makelaardij gegaan en ben gestopt met de vastgoed opleiding en ben het zakenleven ingegaan. Op mijn 52ste ben ik toch weer gaan studeren, voor makelaar wonen. Alle NVMNivo examens had ik behaald, voor Bouwkunde B lukte het niet om te slagen, ondanks bijles van diverse bouwkunde docenten.Ondertussen was ik in september 2019 al gestart met Rob van Dort Makelaardij, exclusief wonen. Dat werd direct succesvol, maar had mijn diploma nog niet. Mijn docent juridische vakken adviseerde mij om 10 uur bijles te volgen van Mr Willem Bierens de Haan. Dat heb ik in 4 sessies van 2,5 uur gedaan. Heb direct examen gedaan en ben direct geslaagd. Chapeau voor Mr Willem Bierens De Haan die op een hele gedegen wijze mijn kennis en kunde op bouwkundig gebied kon bijspijkeren waardoor ik ook direct slaagde en mijn diploma vastgoed deskundige ontving. Mijn tip voor andere vastgoedcursisten is dan ook: investeer in jezelf en vraag deze topdocent om hulp wanneer je daar behoefte aan hebt."
- 2 jaar geleden
Harro Schroeder - Ambassadeur ikwileenstartershypotheek.nl
Examentraining Financiën en Fiscaliteiten
10
"Uitstekende individuele benadering door een kundige repetitor. Met een geweldig gevoel voor humor leidde hij mij door de veelheid van technische onderwerpen. Alle belangrijke zaken passeerden de revu, en gaven mij het comfort om met vertrouwen het examen in te gaan."
- 2 jaar geleden

Dank voor het aardige commentaar, dat horen wij uiteraard graag, en nog gefeliciteerd met het goede resultaat voor Bouwkunde-B. KMR houdt zich aanbevolen.
Shalinj Roos - Assistent Makelaar
Module Financiën en Fiscaliteiten (Opleiding Makelaar)
10
"Zojuist het examen F&F gemaakt en hier in 1 keer voor geslaagd! Dit is voor mij echt het moeilijkste vak, want het financiële ligt mij totaal niet. De lessen en het lesmateriaal van de heer Bierens de Haan hebben voor een goede slagingskans gezorgd, waar ik hem voor wil bedanken. Uiteraard dient iedere student naast het volgen van de lessen, tussentijds opdrachten te maken en de stof te leren. Ik heb zin in het volgende vak en de lessen van de heer Bierens de Haan."
- 2 jaar geleden

Hartelijk gefeliciteerd, een mooi resultaat!
Martijn Mook
Module Bouwkunde-B (Opleiding Makelaar)
10
"Mr. Bierens de Haan is een zeer vakbekwaam repetitor met een schat aan parate kennis. Individuele begeleiding, praktische aanpak van het onderwerp en flexibele lessen kenmerken deze opleiding. Zeer aan te raden."
- 2 jaar geleden

Dank voor het aardige commentaar!
Erik van de Veerdonk
Module Bouwkunde-B (Opleiding Makelaar)
10
"Persoonlijke begeleiding, uitgebreide uitleg en ondersteuning bij vragen en opmerkingen. Supergoed lesmateriaal dat mij goed voorbereidt op het uiteindelijke tentamen. Zeer tevreden over de gevolgde lessen. ECHT EEN AANRADER! Lessen bij de repetitor dhr. Mr. Bierens de Haan staan garant voor het behalen van het tentamen."
- 2 jaar geleden

Dankje voor deze aardige reactie.
Pieter Valk - ZZP
Module Praktijkleer Wonen (Specialisatie Wonen)
8
"Ook deze module volgde ik bij KMR. Ik koos voor een individueel traject en dat beviel ook nu weer. De lessen zijn laagdrempelig, Dhr Bierens de Haan deelt vaak anecdotes die helpen de stof te onthouden, en er is ruimte voor vragen. Ik ga met vertrouwen het examen tegemoet"
- 3 jaar geleden

Veel dank voor het aardige commentaar.
Tjerk van der Linden
Module Financiën en Fiscaliteiten (Opleiding Makelaar)
10
"Zeer kundig geholpen door de heer Bierens de Haan. De lesstof van het vak Financiën & Fiscaliteit is actueel, bondig en zeer goed leesbaar. Bovendien zijn de lessen een goede voorbereiding om het vak te halen. Zorg wel dat je de lessen voorbereid! Je moet het uiteindelijk zelf doen. Repetitor heeft veel oefenstof! Door de goede begeleiding in 1 keer gehaald! "
- 3 jaar geleden

Dank voor het aardige commentaar en uiteraard een felicitatie met het behalen van deze module. Wie alle lessen trouw heeft bijgewoond heeft zeker recht van spreken. F&F in één keer gehaald is een mooie prestatie
Jos Bouma - woningmakelaar
Vakbekwaam Wonen (incl. Visiestuk) Specialisatie Wonen (K-RMT)
9
"De docent bij KMR heeft mij prima begeleiding gegeven bij mijn visiestuk voor het examen Vakbekwaamheid Wonen. Zelf kwam ik er niet uit en zocht iemand met ervaring op dit gebied. Mooi dat zoiets op korte termijn te realiseren was."
- 4 jaar geleden

Beste Jos, Dit horen wij uiteraard graag. Succes met het behalen van de titel K-RMT!
Roy van Schaaken - Makelaar
Examentraining Bouwkunde-B (Tekening en Bestek)
10
"Tekening en Bestek was aan de hand van een paar zelfstudiemappen werkelijk niet te doen. Op aanraden van een collega kwam ik toen deze training bij KMR tegen. Het heeft mij enorm geholpen: een enthousiaste en kundige docent die de opleiding zelf ook gedaan heeft en je stap voor stap traint in Bouwkunde. Met de tekening en uitleg erbij is het in korte tijd allemaal veel duidelijker geworden.Ik kan het iedereen aanraden!"
- 4 jaar geleden

Dank voor de aardige reactie en succes met het examen en de opleiding. Wij begeleiden doorlopend kandidaten op individuele basis. Bouwkunde vraagt gewoon om goede uitleg, zeker bij de Tekening en het Bestek.
Pieter Valk
Module Vastgoedeconomie (Opleiding Makelaar)
10
"Perfecte manier om in korte tijd heel veel te leren. Na 4 lessen van 2,5 uur en flink wat oefenen thuis heb ik mijn examen in één keer gehaald! Dhr Bierens de Haan vertelt veel, ook anekdotes uit eigen ervaring. Hierdoor blijft de stof beter hangen. Ik kan iedereen KMR aanbevelen!"
- 4 jaar geleden
Jeroen D.E. Maaskant - directeur
Opleiding Makelaar Bedrijfsvastgoed (BOG)
9
"Nadat ik via KMR voor de Basistheorie was geslaagd ben ik de specialisatie Bedrijfsmatig Vastgoed gaan volgen. Bij KMR is het mogelijk per module in te schrijven en deel te nemen. Omdat ik veel zakelijke verplichtingen heb, koos ik voor het flexibele Individuele Traject. Het is gelukt om de examens na afloop van de cursus in één keer te halen. Goede lessen, cursussen die op de examens aansluiten en een docent die het diploma ook in bezit heeft. Ik kan KMR aanraden!"
- 5 jaar geleden
Bart van Gellekom - CityHop Real Estate 10
"Na 1 jaar curcus gevolgd te hebben bij de ipd in Amsterdam, werd het hoog tijd voor meneer Bierens de Haan. Ipd schoot in mijn opzicht tekort op alle vakken. Lessen waren niet goed genoeg, veel nutteloze informatie en te weinig juiste belangrijke informatie. Bij meneer Bierens krijg ik volledige aandacht bij elk vak van de makelaarsopleiding. Daarnaast heeft meneer Bierens zijn eigen boeken geschreven, dat wel aangeeft dat het een man is met erg veel kennis op dit gebied. Ook de vele oefenvragen hebben mij veel geholpen. Voor het vak FFT heb ik het meeste aan meneer Bierens gehad."
- 5 jaar geleden
Fenny van der Meijden - KRMT Makelaar bij REMAX Amsterdam
Module Financiën en Fiscaliteiten (Opleiding Makelaar)
10
"Omdat Financiën, Fiscaliteiten en Taxaties als een moeilijk examen bekendstaat, heb ik de cursus hiervoor bij KMR in Leiden gevolgd. Ik heb met de hele groep het examen in een keer gehaald! Er waren voldoende lessen, goed cursusmateriaal en wat heel belangrijk is: een goede docent die je met alle onderwerpen laat oefenen. De cursus sluit goed aan bij het examen. De lessen worden in kleine klassen gegeven met gemotiveerde deelnemers uit de praktijk en je kunt snel vragen stellen. Een les per week is prima te volgen. KMR is een goede opleider die de begeleiding serieus neemt."
- 5 jaar geleden
Kees van Balen - Juridisch Medewerker 10
"Onderwijs gekregen van een ervaren docent. Bepaalde onderdelen van het lesmateriaal waren wel verouderd maar daar werd voldoende rekening mee gehouden door daar op te wijzen. Lesmateriaal zeer uitgebreid, zeker een aanrader. Locatie was goed te bereiken met voldoende parkeermogelijkheden. Zeer aardige docent die op het niveau van de student de stof gangbaar maakt."
- 5 jaar geleden

OPBOUW MODULES

Basistheorie Vastgoeddeskundige
Specialisatie Wonen (K-RMT)
Specialisatie Bedrijfsvastgoed (BOG)
Examentraining Makelaar
(A-RMT en K-RMT)