Vragen over uw studie of opleiding? Bel ons op (071) 514 7335

Beroepsopleidingen

Home / Beroepsopleidingen

Bijlessen en Cursussen voor Juridische Beroepsopleidingen

De Leidse Repetitoren geven nu langer dan 20 jaar professionele begeleiding bij de Rechtenstudie inclusief Fiscaal en Notarieel recht. Als logisch vervolg bieden wij vergelijkbare begeleiding aan voor de werkende (fiscaal-)jurist. Het gaat dan om de verschillende beroepsopleidingen die voor de belangrijkste specialisaties en beroepen gelden.

Hoewel er niet voor alle beroepsopleidingen tentamens, examens of toetsen worden afgenomen zijn er vaak wel voorbereidingsopdrachten van toepassing. Wij kunnen bij veel van deze toetsvormen goede begeleiding bieden, zowel op individuele basis als in klein verband.

Overzicht van Beroepsopleidingen

Beroepsopleiding Advocaten

Onderdelen Jaarrekeninglezen, Ondernemingsrecht, Huurrecht en Minor en Major Burgerlijk Recht

Beroepsopleiding Notariaat

Onderdelen Onroerend Goedrecht, Vennootschappen- en Rechtspersonenrecht en Financiële kennis.

Beroepsopleiding RB (Register Belastingadviseurs)

Onderdelen en Examens Fiscaal recht

Beroepsopleiding Belastingadviseurs NOB en SOB

Onderdelen Practische Comptabele Toepassingen

Onze begeleiding bij Juridische Beroepsopleidingen

Onze begeleiding is specifiek gericht op het examenprogramma van deze beroepsopleidingen. De examens zijn waarschijnlijk de laatste tentamens die u in uw juridische carrière zult afleggen. Wij zijn goed bekend met de Toets- en Eindtermen en hetgeen gevraagd wordt in de examens. De bijeenkomsten worden in niet al te groot verband gegeven door docenten die als geen ander bij hun vak betrokken zijn. Deze nuttige begeleiding biedt u een plezierige manier om intensief met de vakken bezig te zijn.

In de bijeenkomsten laten wij u oefenen met de zaken die u voor het examen moet weten. Wij geven daarbij de vereiste uitleg, stellen vragen en u stelt ongetwijfeld ook vragen. Intensief en interactief trainen dus. Ook aan een juiste manier van motiveren van uw antwoord wordt aandacht gegeven: dit is immers doorslaggevend bij de beoordeling van de casusvragen.

Contact

Kantooradres:
Hogewoerd 92 2311 HS Leiden
KvK Leiden 28096137

071 - 5147335